Pàgines

dilluns, 22 de març del 2010

Recital dels alumnes del Taller de Creació Literària

El dijous 25 de març, els participants del Taller de Creació Literària de la UPG llegiran els seus relats i poemes realitzats en classe.
L'acte, coordinat per la monitora del Taller, Adriana Serlik, estarà musicat per la soprano María Escrivá Román i el baríton Andrés Mañas García.
El recital tindrà lloc en el Casal Jaume I a les 19.30 hores.
L'entrada és lliure, però l'aforament és limitat.
No falteu.

Fotos de l'excursió a la Murta

Ahir diumenge una trentena de persones ens aproparem a l'espai protegit de la Murta (Alzira- Ribera Alta) per conèixer un dels espais més interessants propers a Gandia. Aquest paratge farcit de vegetació, conjuga a la perfecció les solanes i les ombries de tal forma que qualsevol visita es converteix en un itinerari botànic. Vam fer un recorregut circular, visitant el magnífic però ruinós monestir de la Murta, esmorçàrem a les basses i seguírem la canaleta fins a la Font de la Murta, un espai singular i molt bonic. Posteriorment tornàrem fins als pins pinyoners del monestir on una part del grup va tornar als cotxes i l'altra va pujar al Pas del Pobre, des d'on observàrem la Casella per tornar novament als cotxes reseguint el sender que creua el impressionant bosc mixte de pi blanc i fleixos de flor, un bosc únic a la península ibèrica, una de les més important fleixedes de fleix de flor de l'estat espanyol. Avuí podem dir que portem a la nostra motxilla una nova experiència ben interesant!!!
Xavi Ródenas, guia i monitor del curs de Patrimoni Natural de la Safor de la UPG.







dimecres, 10 de març del 2010

Fotos de l'excursió-homenatge a Joan Pellicer




No va eixir un dia massa bo, però tampoc van ploure com estava previst.
Més fotos de l'acte en http://www.pelspoblesdelasafor.tk/

Excursió a la font de la Murta


El pròxim diumenge 14 de març la Universitat Popular de Gandia organitza una excursió a la font de la Murta, en Alzira.

Com sempre, s'eixirà a les 9.30 h. des de la pasarel·la del Parc Ausiàs March.

La tornada està prevista per a les 14 hores.

Assistència lliure i gratuïta.

Guies: Xavier Ródenas, enginyer forestal i professor del curs de Patrimoni Natural de la Safor a la UPG, i Claudi Sendra i José María Peiró, enginyers forestals.


dijous, 4 de març del 2010

Excursió-Homenatge a Joan Pellicer


La Universitat Popular organitza aquest diumenge 7 de març una excursió a la font dels Malladars (Les Foies) en homenatge a Joan Pellicer, home que va treballar en esta casa.
L’excursió comptarà amb la col·laboració de la Plataforma pels Pobles de la Safor, Centre Excursionista de Ròtova, Casal Jaume I de Gandia, Centre Excursionista Torre de Piles, Muixeranga de la Safor i Nacionalistes de la Valldigna.
Eixida: 9.30 h. Punt de trobada: pasarel·la del Parc Ausiàs March.
Retorn: 14 h.
Assistència lliure i gratuïta.
Guies: Xavier Ródenas, enginyer forestal i professor del curs de Patrimoni Natural de la Safor a la UPG, i Claudi Sendra i José María Peiró, enginyers forestals.