Pàgines

dijous, 28 de maig del 2015

ACTES DE CLAUSURA A LA PLAÇA LORETO



Recordeu que demá divendres 29 de maig, a les 19 h, s'inaugura l'exposició de treballs de final de curs en la Sala Coll Alas. L'associació de Dolçainers i tabaleters Safor-UPG se farà carrec de l'ambientació musical. Els demés actes programats començaran a les 20 h en la Plaça Loreto. Coneixerem als guanyadors del VII Certamen de Relats Breus i es lliurarà el guardó "Amic de la UPG" 2015. En acabar soparem a la fresca tots junts a la mateixa plaça.

dimarts, 26 de maig del 2015


ACTES DE CLAUSURA DE LA UPG 2015

El proper divendres 29 s'inaugura la exposició de treballs en la Sala Coll Alas. A les 19 h s'obrirà la mostra amb una selecció d'obres de diferents tallers i a les 20 h, just al costat, en el claustre de les Escoles Pies es lliuraran els premis del VII Certamen de Relats Breus organitzat per la pròpia UPG. També es farà públic el Premi AMIC DE LA UPG 2015 i es projectarà un audiovisual amb resums dels cursos i activitats elaborat pels alumnes del curs de vídeo. L'ambientació musical correrà a càrrec de l'Associació de Dolçainers i Tabaleters Safor-UPG. 


diumenge, 24 de maig del 2015

HAIKUS IN ENGLISH

Hi everybody!!!


Acaba el curso 2014/2015 en la UPG. 

Para celebrar el final del año lectivo, se ha propuesto una temática común a todas las disciplinas que se imparten en la UPGandía, LA LUZ. 


Pedimos a los alumnos y ex-alumnos de INGLÉS A2 y B1 que buscaran inspiración y que escribieran unos Haikus sobre ese tema: THE LIGHT. 

Nos hemos llevado una gratísima sorpresa, hay cosas realmente bonitas, tiernas e ingeniosas y con el permiso de los estudiantes, las compartimos  con todos los amigos de la UPG. Disfrutad.


Enjoy !!! 



CONGRATULATIONS ENGLISH STUDENTS, KEEP LEARNING!!!










divendres, 8 de maig del 2015

EXPOSICIÓ DE MANUALITATS EN LA UPG

Ja esta oberta al públic la mostra de treballs que han realitzat les alumnes de manualitats que imparteix la UPG. El passat dijous a les 19 hores quedava inaugurada amb la presència de la regidora d’Educació Marta Chàfer, del Director de la UPG Lluís Romero i de la monitora Pino Seva. La selecció d’objectes exposats mostren la varietat de tècniques i materials empleats tant com l’alt nivell de creativitat que caracteritza estos cursos impartits als barris de Santa Anna, El Raval i a la pròpia seu de la UPG a la Plaça de Loreto. Hi trobem precioses nines de goma-eva abillades de diferents oficis, roba i sabates “customitzades”, bijuteria, quadres, caixes i altres objectes ornamentats. Les alumnes també deixàren constància del seu saber culinari amb variats productes elaborats per a l’ocasió.











dilluns, 4 de maig del 2015

PASSEJADA PEL RAVAL

Ací vos deixem fotos de la passejada del dissabte pels carrers del Raval.