đ Dissabte passat fĂ©rem una visita guiada a la "Granja El Parral", de Barxeta, un dels Ășltims productors de formatge artesĂ amb mĂ©s de 150 anys d'histĂČria.
đ„ Ens explicaren tot el procĂ©s, des del munyit de les ovelles a com quallar la llet i introduir la pasta en els motlles per donar forma als formatges, sempre amb productes naturals en tots els processos.
đ§ TambĂ© ens ensenyaren les ovelles i tot el procĂ©s de cria i alimentaciĂł.
Poguérem tastar diverses varietats de formatge, uns de més frescos i altres de curats, tots d'una gran qualitat.
đ JesĂșs Calabuig, el responsable actual de l'empresa, va deixar palĂ©s les dificultats que tenen les empreses familiars i artesanals per a sobreviure, tot i que han aconseguit un seguit de premis i guardons per tot arreu.




Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada