dimecres, 26 de maig de 2010

Mostra d'activitats dels alumnes de la UPGPer tal de sumar-se a la commemoració del V Centenari del naixement de Sant Francesc de Borja, la Universitat Popular de Gandia dedica la mostra d’activitats que anualment organitza a la família gandiana més universal.

Enguany totes les obres que els alumnes presenten al finalitzar el curs giren a l’entorn d’aquesta família singular. També des d’un vessant artesanal i creatiu, popular i voluntari, els Borja tindran la seua representació mitjançant pintures, gravats, treballs de ceràmica, esmalt, confecció tèxtil, manualitats, imatges fotogràfiques i precisses creacions de boixet.


El programa és el següent:


4 divendres.

19.30 h. Espai d’Art.

Inauguració de l’exposició.

Pintura, esmalt al foc, fotografia, tall i confecció, ceràmica, dibuix, manualitats, boixet i gravat.

20.00 h. Jardí de la Casa de Cultura Marqués González de Quirós.

Representació de breus obres teatrals per part dels alumnes del Taller de creació literària i presentació del seu fanzine Lle3.

Estrena de la composició UPG, per a dolçaines i percussió, de la qual és autor José Rafael Pascual-Vilaplana, feta per a commemorar el XXV aniversari de la Universitat Popular de Gandia. L’obra estarà interpretada pel Grup de Dolçainers i Tabaleters de la Safor-UPG.


L’exposició estarà oberta des del 4 fins el 19 de juny.

Us esperem.