Pàgines

dimarts, 29 de març del 2011

Visita guiada a Sant Miquel dels Reis i trobada amb l'escriptora Paula Izquierdo



La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu, dins del Cicle d'Animació a la Lectura, organitza unes trobades amb escriptores amb l'intenció de contribuir a difondre l'activitat creadora de la dona en el camp literari.

En estes cites, les escriptores parlaran sobre la seua obra, l'ofici d'escriure i altres aspectes de la creació literària, intercalats amb la lectura de fragments dels seus textos.

La Universitat Popular de Gandia vol que vos apropeu a aquestes trobades, i per tant, us convida a la que tindrà lloc el dia 7 d'abril amb l'escriptora Paula Izquierdo.

Així, la UPG posa a la vostra disposició un bus que us portarà a la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu per a acudir a l'acte.

La jornada es complementarà amb una visita guiada al monestir de Sant Miquel dels Reis, a partir de les 10.30 hores.

El bus eixirà des d'enfront de l'estació de Renfe, just davant de la caseta de Turisme, el dijous 7 d'abril a les 8.45 hores. Us acompanyarà Adriana Serlik, monitora del taller de Creació Literària de la UPG.

Les places són limitades i cal apuntar-se a la UPG abans del divendres 1 d'abril.

Escriptora i psicòloga espanyola, Paula Izquierdo (Madrid, 1962) ha publicat en algunes de les més prestigioses editorials espanyoles, com a Anagrama, Plaza y Janés, Seix Barral, tant com a novel·lista com en importants antologies.


Izquierdo és col·laboradora habitual de l'ABC, sobretot en el seu suplement cultural ABCD, de la revista Texturas i és professora de l'Escuela Contemporánea de Humanidades.

Ha publicat més de huit llibres, entre novel·la i assaig, entre els que caldria destacar títols com a Anónimas, El hueco de tu cuerpo o El nombre no importa.