Menús de Nadal variats i
complets.
Tradicionalment el Nadal és una
festa familiar al voltant d’una taula ben parada. La gastronomia cobra eixos
dies un protagonisme especial i tots procurem esmerar-nos en oferir plats
excepcionals. De vegades volem ser fidels a la tradició més arrelada, però hi
ha altres que volem sorprendre als convidats. La UPG ha preparat
un taller que pretén ajudar-vos a confeccionar un menú de receptes senzilles
amb productes de mercat que satisfaran les expectatives dels convidats més
exigents: carns, peixos, amanides i dolços aniran acompanyats dels vins, caves
i licors més adequats per a estes festes.
Dies: 16, 17 i 18 de
desembre.
Horari: De 17.30h a 19.30h.
Lloc: PEKO. C/ Carmelites, 26. Gandia
Places limitades a 15 (per ordre d’inscripció)
Matrícula: des del 23 de novembre fins completar les places
Preu: 20€
Lloc: PEKO. C/ Carmelites, 26. Gandia
Places limitades a 15 (per ordre d’inscripció)
Matrícula: des del 23 de novembre fins completar les places
Preu: 20€
Monitora: Empar Rodríguez Estruch
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada