dilluns, 23 de novembre de 2015

TALLER DE CUINA NADALENCA

Menús de Nadal variats i complets.
Tradicionalment el Nadal és una festa familiar al voltant d’una taula ben parada. La gastronomia cobra eixos dies un protagonisme especial i tots procurem esmerar-nos en oferir plats excepcionals. De vegades volem ser fidels a la tradició més arrelada, però hi ha altres  que volem  sorprendre als convidats. La UPG ha preparat un taller que pretén ajudar-vos a confeccionar un menú de receptes senzilles amb productes de mercat que satisfaran les expectatives dels convidats més exigents: carns, peixos, amanides i dolços aniran acompanyats dels vins, caves i licors més adequats per a estes festes.

Dies: 16, 17 i 18 de desembre.
Horari: De 17.30h a 19.30h.
Lloc: PEKO. C/ Carmelites, 26. Gandia
Places limitades a 15 (per ordre d’inscripció)

Matrícula: des del 23 de novembre fins completar les places
Preu: 20€
Monitora: Empar Rodríguez Estruch