Pàgines

dijous, 14 de juny del 2018

FI DE CURS DE LA UPG

El divendres 8 de juny va concloure una edició més dels cursos i activitats de la UPG. Com cada any s'organitza una mostra de treballs realitzats durant el curs que enguany tenia com a motiu central el patrimoni del nostre entorn. En esta mostra, que podeu visitar fine el 17 de juny en l'Antic Hospital de Sant Marc,
podem trobar peces d’artesania i obres plàstiques d’un alt nivell creatiu (pintura, dibuix, o fotografia). També pot trobar-se a la sala de dones de l’Antic Hospital de Sant Marc un audiovisual en el qual han participat alumnes dels distints cursos i activitats.
A més de la mostra, durant l’acte de fi de curs es va fer el lliurament de guardons als guanyadors del VIII Certamen de Relats Breus UPG i del Primer Certamen de Fotografia Mira Gandia. Finalment es va lliurar el guardó a l’AMIC de la UPG que enguany a correspost a Santiago Royo, monitor de Dibuix i Pintura des de fa molts anys, que ha sigut mereixedor del reconeixement públic i l'alta consideració afectiva que comporta este premi pels seus mèrits a favor de la formació i la labor sociocultural que representa la Universitat Popular de Gandia.



PRÈMER SOBRE LA IMATGE PER VORE L'ÀLBUM COMPLET