Pàgines

dimarts, 11 de juny del 2019

FESTA FI DE CURS DE LA UPG.

La UPG va celebrar divendres passat en el Centre Cultural Sant Marc l'acte de clausura del curs 2018-2019. Com és tradicional es van entregar els premis de Relat breu i del Certamen fotogràfic Mira Gandia, així com els reconeixements a Joana Vidal, monitora d'arts plàstiques que deixa el seu lloc per jubilació i a la regidora d'Educació Laura Morant que no continuarà en el seu càrrec corporatiu després de quatre anys.
També es va entregar el Premi anual Amic de la UPG, que va recaure aquest curs en Rafa Martínez López, periodista musical, per la seua estreta col·laboració amb la UPG durant els seus començaments en els primers anys 80.
Finalment es va inaugurar a la Sala de Dones l'exposició de treballs de l'alumnat sota el títol “Les quatre estacions”, amb més d'un centenar d'obres entre quadres, fotografies, manualitats, boixets, patchwork, peces de roba i mobles restaurats. Perquè tots els cursos tinguen presència, fins i tot els que no realitzen objectes materials, en el saló d’entrada estarà reproduint-se un audiovisual on es mostren els cursos oferits per la UPG
Als actes van assistir més de tres-centes persones que van acabar en un sopar de fraternitat en la Plaça Loreto amb actuació musical en directe. Amb alegria, germanor i moltes ganes de ballar acabarem la nit, amb la il·lusió de tornar a trobar-nos en passar l’estiu.