Este Nadal, des de la UPG proposem endinsar-nos en el coneixement de les dolces tradicions culinàries valencianes i dels nostres magnífics caves, sense oblidar-nos dels vins dolços naturals que sempre ens acompanyen en estes dates.
En les dos sessions del taller s’elaboraran diversos dolços tradicionals nadalencs, basats en les receptes de major arrelament a la comarca. Coneixerem els seus orígens i la seua posterior evolució fins el present.
Descriurem l’elaboració i les diferents característiques dels vins dolços naturals. En l’exercici de tast ens introduirem en el món dels nostres vins espumosos: el cava valencià.
Descobrirem, analitzarem i valorarem les diferents possibilitats d’harmonies entre els vins i els dolços nadalencs.
Taller impartit per Geni Mora i Graciela M. Pena.
El taller tindrà lloc a la UPG els dilluns 9 i 16 de desembre en horari de 17 a 20.30 hores.
La inscripció es pot efectuar a la UPG (Pl. Loreto, 4) fins el 5 de desembre.
El preu del taller és de 5 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada