Pàgines

dimecres, 21 de maig del 2014

Fotografies de l'excursió al Puig del Frare



Un diumenge fresc i d'un temps encapotat que no va deixar res més que intenció de ploure, però que a nosaltres sí que ens va deixar una experiència més i un grat sabor de boca per tancar l'any i el cicle d'excursions de la UPG al voltant de les nostres sendes i muntanyes.

Vam poder recórrer i conéixer les serres del sud de la comarca, en concret la partida de les Covatelles però aquesta vegada d'Oliva. Un matí de pins i flors, tot i la seca primavera, el sec hivern i la seca tardor que ja portem a l'esquena d'aquest curs. Un passeig ombrívol que ens du des de la insostenible urbanització de Panorama II per tal de començar el camí en un món d'ombres travessant possiblement la massa forestal més gran de la comarca. Des d'aquells xalets poc integrats en el paisatge comencem el camí cap a la font de Mª Rosa  o de la Capelleta, com va recordar una de les caminants. Més tard es van succeir ruïnes de corrals, roques boniques i finalment carrasquetes i el cimet del Frare, això si després d'un bon esmorzar amb unes vistes espectaculars. 
La tornada va ser divertida comentant flors i tractant d'entendre una mica més la forma de funcionar de la natura i els seus camins.

Gràcies per aquest magnífic curs, pels alumnes meravellosos que han passat per les dues edicions d'aquest any i per la gent que, tot i la crisi, han apostat pel territori i han pagat per tal de venir a les excursions i conéixer una mica més aquest petit país que és la comarca de la Safor i que no és un problema sinó la solució a crisis, a penes, a problemes i a patiments, que no és cap enemic sinó l'amic més gran que podreu fer mai.

Ànims i bon estiu!

Gràcies a José Seguí Morant per les fotos d'aquesta excursió i per l'alegria, la il·lusió i el constant suport en totes les classes i passejades.

Xavi Ródenas, monitor del curs de Senderisme de la UPG.









1 comentari:

Unknown ha dit...

Gracies a Xavi, per fer_nos entendre la natura tal i com es , un tresor, del qual tenim que protegir,un plaer cada instant amb tu.