Pàgines

dimecres, 6 de febrer del 2008

Parlem de llibres amb... Ignasi Moreno i Ximo Vidal.

Parlem de llibres amb…
La Universitat Popular de Gandia continúa amb el cicle de xarrades amb escriptors que va encetar el mes passat, com a part de les activitats del Taller de Creació Literària.
Estes xarrades estaran obertes a tot el públic interessat a entaular un diàleg directe amb els creadors literaris: poetes, narradors, dramaturgs o assagistes.
Es realitzaran mensualment, a la Casa de Cultura Marqués González de Quirós, a les 19 hores. A més, pots realitzar el teu comentari sobre les xarrades al blog del Taller: http://tallerliterarioupgandia.blogspot.com/

Dijous 14. Parlem de llibres amb… Ignasi Moreno i Ximo Vidal.
Dos actors i dramaturgs, nascuts a Gandia, amb importants premis: Ignasi Moreno, membre del grup amateur Comuna Gàbia, Premi Octubre de Teatre 2005 (Jeff: Els colors de la bogeria) i Ximo Vidal, membre del grup professional Pluja Teatre i Premi Max pel millor espectacle infantil 2005 (Momo), parlen sobre el procés creatiu en el teatre. El dramaturg aficionat i el director teatral professional reflexionen sobre la importància del teatre en la societat actual.
Presenta Gabriel Garcia Frasquet, doctor en Filologia i catedràtic de Valencià en Ensenyament de Secundària.