Pàgines

diumenge, 20 de desembre del 2015

EXCURSIÓ DIUMENGE 27 DE DESEMBRE

AVÍS IMPORTANT!!

Per raons alienes a la Universitat Popular de Gandia s'ha ajornat la visita a la Cova de les Meravelles programada per al diumenge 27 de desembre, al estar tancat actualment l'accés. Estem fent les gestions necessàries per a realitzar-la en una data pròxima. No obstant, hem decidit avançar a este dia l'excursió a la PLATJA DE L'AUIR que, inicialment, estava prevista per al diumenge 14 de febrer. Disculpeu les molèsties.



Platja de l'Auir, l'ullal i l'alqueria del Duc i el castell de Bairén
La platja i la devesa de l'Auir és un dels pocs espais naturals no urbanitzats de la costa valenciana i amb majors potencials didàctics. En aquesta línia, l'Aula de la Natura de la Marjal de Gandia posa al nostre abast una sèrie recursos per entendre els valors dels espais de marjal i les zones humides costaneres.
A més a més, aquest avançat centre d'interpretació es troba a la vora de l'excepcional alqueria del Duc, d'una necròpolis paleocristiana, de l'ullal Gran o de l'Estany i a escassos centenars de metres de la fortificació més coneguda de la Safor, el castell de Bairén, que visitarem com a colofó de l'excursió.

 Preu:    · 5€  Inclou:  · Guia
            · Document didàctic
 Eixida: 9 h des del Parc Ausiàs March.    Arribada prevista cap a les 13,30h
Inscripcions des del dilluns 21 al divendres 25 de desembre en la UPG (Plaça Loreto,4)
Horari d’oficina de 9 a 13,30 h
Places limitades a 25, per ordre d’inscripció