Pàgines

dilluns, 25 d’abril del 2016

EXCURSIÓ A CARRÍCOLA

Carrícola, amb 87 habitants, és un dels pobles més menuts de la Vall d'Albaida. No obstant això, ha sabut singularitzar-se amb una oferta cultural que combina a la perfecció l’art contemporani, la natura i el patrimoni històric. 
És així com, al llarg de tot el camí d’ascensió al Castell de Carrícola, convertit en un espai artístic a l’aire lliure, es troba ple d’interessants peces i intervencions que autors contemporanis, majoritàriament de la comarca, han creat ex professo. També la torre-castell medieval ha estat posada en valor a través d'un programa molt complet d’excavacions arqueològiques i consolidació que fa que actualment puga ser visitable.
El dia ens acopanya. Sol, bona companyia i un bon ambient en el mateix poble, on recollim al bar la clau per poder accedir a la torre. En resum, una aposta pel turisme rural sostenible i una senzilla redescoberta dels tresors paisatgístics valencians que no haguera sigut possible sense els ajuntament del Palomar i Carrícola i el Col·lectiu Carrícola Biodivers.


PUNJEU SOBRE LA IMATGE PER OBRIR L'ÀLBUM

 CARRICOLA