Pàgines

diumenge, 23 de desembre del 2018

CLOENDA DEL TALLER "EDUCACIÓ CANINA"

Dissabte 22 de matí com a cloenda del curs "Educació canina" asisitirem a una exhibició de gossos ensinistrats. En primer lloc els alumnes del curs realitzaren una demostració del que han aprés en este taller d'iniciació. Els participants ens mostraren com els seus animals romanien aseguts i respectuosos mentre els amos conversaven amb altres persones que duen també gos, o com permaneixien quets quan l'amo s'enllunyaba, fins que ell  ho manara.
Els monitors del curs, Antonio Sánchez i Baltasar Ferrer, que perteneixen al  club "SPARTAN K9", feren demostracions d’obediència esportiva i també de busqueda de productes. Com a convidats a l'activitat, els membres de "ASOCIACIÓN CULTURAL HURACAN" de València   ens deixaren a tots bocabadats amb exercicis de defensa de persones i protecció de vehicles. 
Al finalitzar l'exhibició es feren entrega als alumnes d'un Diploma d'assistència.

PRÈMER SOBRE LA IMATGE PER VORE L'ÀLBUM COMPLET



dijous, 20 de desembre del 2018

EXHIBICIÓ DE GOSSOS ADIESTRATS


La Universitat Popular de Gandia (Dept. d’Educació de l’Ajuntament de Gandia), com a activitat complementària al curs d’educació canina que està actualment impartint-se, ha organitzat una exhibició de gossos adiestrats per al dia 22 de desembre a partir de les 11 h. en la Plaça Jaume I.
L’exhibició constarà de diversos exercicis d’obediència esportiva, obediència i protecció en vehicle, exercicis d’habilitat parats i moviment i altres mostres que resultaran espectaculars per al públic assistent.
Els monitors responsables de dur a cap l’exhibició pertanyen a l’organització cultural canina “Huracán” de València.
La imagen puede contener: una o varias personas, personas de pie y exterior       
La imagen puede contener: 1 persona, árbol, perro, césped, cielo, exterior y naturaleza

dimecres, 19 de desembre del 2018

LA BASTIDA DE LES ALCUSSES

Este diumenge hem tornat a posar-nos en ruta per les nostres comarques a fi de conèixer un poc millor el nostre patrimoni arqueològic i històric. En un dia clar i ventós hem fet cim en primer lloc a la Bastida de les Alcusses, a Moixent, on la història d'aquest jaciment ens ha permés aprendre un poc més sobre la societat ibera. Des d'allí ens hem desplaçat fins als peus del turó, on es troba el Celler del Roure, una empresa familiar que produeix un excel·lent vi als mateixos camps que mil·lennis abans van treballar els pobladors de la Bastida. Les seues instal·lacions més antigues, que es remunten més de quatre segles, ens mostren les formes tradicionals de fer vi i les varietats més arrelades a les nostres terres. Montesa ha sigut el punt elegit per dinar, recuperar unes poques forces, i acabar la jornada amb una xicoteta visita al seu castell, seu de la important Orde de Montesa i imponent fortalesa que vigila el pas de la vall.

PRÈMER SOBRE LA IMATGE PER VORE L'ÀLBUM COMPLET
La imagen puede contener: 1 persona, de pie, árbol, cielo, exterior y naturaleza
Foto: Boro Mañó

dilluns, 17 de desembre del 2018

VISITES GUIADES: GANDIA DES DE DINS

ESCOLA PIA
Dissabte passat coneguérem de primera mà l'edifici de l'Escola Pia, antiga universitat de Gandia fundada al segle XVI pel IV duc de Gandia Francesc de Borja. Gràcies a Enric Ferrer vàrem conèixer alguns dels seus racons amb més història, com l'església, el claustre i la cisterna. Una visita ben enriquidora i que ens ajuda a entendre millor la història de la nostra ciutat.

La imagen puede contener: 3 personas, personas de pie y exterior

EXPOSICIÓ DE CARTELLS DE CINE EN LA UPG

Des de hui i fins al 30 de desembre romandrà oberta l'exposició de cartells de cine: 
EL CINE INTERPRETAT.
Sembla un contrasentit però no tots els cartells que presentem ací s’han fet servir per a anunciar les pel•lícules que representen.
El cartellisme nasqué en el s. XIX amb una funció específica: promocionar espectacles, bé siguen de circ, de teatre o, com en este cas, les pel•lícules, que començaven a constituir-se en el fenomen de masses per antonomàsia del s. XX.
Estos cartells són interpretacions de films que han marcat fites en la recent història del cinema, realitzats amb una tècnica minimalista, de vegades quasi conceptual, amb una voluntat que s’aproxima més a l’homenatge que a la funcionalitat.
Com resumir en una imatge una història? Els autors han fet un treball de buscar aquell element gràfic mínim, de vegades una sola línia, que ens evoque un relat que forma part del nostre bagatge cultural.
Buscar la forma neta sense renunciar a la complexitat del contingut, ha sigut el denominador comú d’esta petita mostra de curiositats gràfiques que serviran per a evocar-nos històries que han marcat la nostra memòria cinematogràfica.


La imagen puede contener: 2 personas, gafas e interior

ELS ALUMNES DE VALENCIÀ VISITEN UNA EXPOSICIÒ FOTOGRÀFICA

Els alumnes de Valencià C1 i la seua professora Teresa Ferrando van visitar ahir l'exposició multidisciplinar de Pep Aparisi (fotografies), Rafa Gomar (textos) i Conxa Peiró (caixes-llibres) anomenada "PLATJA DE L' AUIR".
Els autors han embastat una mirada convergent sobre un mateix paisatge; un paratge al qual volen homenatjar i reivindicar com espai natural, i en el qual han depositat la seua creativitat per a fer suggeriments estètics i emotius i cridar l'atenció sobre la importància i transcendència de preservar la natura com a condició imprescindible per a garantir-nos la qualitat de vida del futur.